WERKPAKKET AMSTERDAM

Amsterdam 8 oktober 2016

Wat ons betreft is de maat vol. Voor de nieuwe dienstregeling heeft men het voor elkaar gekregen om het werkpakket voor de meeste standplaatsen inclusief Amsterdam grondig te verknallen.

We verliezen een hoop wegbekendheid en we komen de regio bijna niet uit.
Dubbele slagen in een dienst wordt meer regel dan uitzondering.

Het lijkt er op dat men stiekem bestemming klant weer wil invoeren. 15 jaar geleden moesten we knokken, het lijkt er op dat we dat nu weer moeten doen. De oude argumenten moeten weer uit de kast gehaald worden. We weten allemaal wat eentonig werk met je waakzaamheid doet. Hc’s krijgen vaste klanten die het niet altijd goed menen.

De VVMC wil er voor waken dat dit niet gebeurt. We vragen de FNV om samen met ons op te trekken om deze verdwaasde directie samen weer tot inkeer te brengen.

De VVMC roept haar leden op om te ageren tegen dit slechtste werkpakket ooit! Let op de flyers in de kantines en hou je e-mail de gaten. Zegt dit voort. Dit is iets dat ons allemaal aangaat. Lang genoeg hebben wij met lede ogen moeten aanzien dat ons werkpakket versoberd wordt. Het is nu tijd voor verbetering en meer werkplezier. Meer veiligheid!

Laten we niet vergeten dat zonder mcn of hc de trein niet rijdt. Als wij dat willen staat de hele boel stil. Wij kunnen nog net even beter dan ProRail de treindienst stil leggen.

!!! GEEN RONDJE ROND DE KERK !!!

!!! GEEN RONDJE IN DE REGIO !!!

 

Bestuur VVMC afdeling Amsterdam


History