VVMC kiezers bedankt!

AMSTERDAM 30-09-2018

Na een lange intensieve verkiezingscampagne, die heeft geleid tot dehoogste opkomst ooit, is de VVMC wederom als grote winnaar uit de busgekomen. Deze hoge opkomst is een duidelijk signaal aan de zeggenschap(Directie en MSO’s) dat de medezeggenschap belangrijk gevonden wordten serieus genomen moet worden.

In de OC Noord West zijn maar liefst 10 van de 15 zetels voor de VVMC enin de OR reizigers 8 van de 17.Met deze uitslag zullen alle gekozen VVMC kandidaten zich extra gesteundvoelen bij het behartigen van jullie belangen.

De afdeling Amsterdam heeft er het volste vertrouwen in dat onzeVVMC’ers in de OC Noord West, de komende drie jaar alles op alles zullenzetten om voor jullie goede roosters, verlof- en feestdagenregelingen enz.te verbeteren of te behouden.

Nogmaals hartelijk dank voor het in de VVMC gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet mede namens de gekozen Amsterdamse kandidatenin de OC en de OR:

Georgia van Schutterhoef-de Haas,
Kees van der Laan,
René Gaarenstroom,
Ferry Jowkar,
Mark Bleekemolen,
Annelies Bonnet,
Michel Jongbloed,
Abdullah Gökalp
Fred Stobbe

Het afdelingsbestuur VVMC Amsterdam


History